Kiya Schoonmaak & HorecaOnze schoonmaak

Kiya schoonmaak en horeca is niet bang om de handen letterlijk uit de mouwen te steken. Bij kiya schoonmaak en horeca staat kwaliteit voorop. Naast een goede schoonmaak staat ook efficiëntie bij kiya schoonmaak en horeca hoog in het vaandel. Kiya schoonmaak en horeca houdt ervan om altijd stipt op tijd de kamers schoon en netjes zoals gewenst af te leveren.

Publieke ruimten worden ongestoord schoongemaakt en keukens worden op het juiste moment grondig gereinigd. Met kiya schoonmaak en horeca bent u verzekerd van zeer hoge kwaliteit. Uiteraard biedt kiya schoonmaak en horeca professionele schoonmaak die past voor ieder pand en elke functie van de ruimte.

Kantoren, werkplaatsen, magazijnen, recepties, vergaderzalen, kantines, scholen,  inderopvang, kleedruimtes vragen allemaal om een verschillende aanpak. Waarbij verschillende middelen en apparaten nodig zijn. Voor elke situatie heeft kiya schoonmaak en horeca de juiste personen en middelen om zo aan uw eisen te voldoen. Kiya schoonmaak en horeca is in geheel Nederland actief.

Meer weten over onze schoonmaak?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor  schoonmaak en hotelservice bij kiya schoonmaak en horeca. Vul de contact formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een offerte te kunnen uitbrengen.